Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Gattuso uoči Istre: “Tramezzani je bio ludi konj”

Nedjeljni program Supersport HNL-a će u nedjelju od 18:15 u Puli otvoriti Aldo Drosina. Bit će to dvoboj i talijanskih trenera jer Hajduk od ovog ljeta trenira Gennaro Gattuso, dok je trener Istre Paolo Tramezzani. Uoči dvoboja Gattuso je komentirao svoj odnos s trenerom Istre.

Paolo i ja se često čujemo. Radio je u Sionu, kao i ja. Jedan je od rijetkih trenera s kojima se često čujem. Njegove momčadi su jako agresivne. On je jako strastven i ima mentalitet čovjeka koji nikad ne odustaje. Među nama je veliko poštovanje. Dosta je znatiželjan, znam koje su njegove trenerske ideje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gennaro Gattuso

Bit će ovo njihov prvi trenerski obračun.

Kao treneri nismo igrali jedan protiv drugog. U nedjelju će biti prvi put. Kao igrači jesmo 1999. kada je on bio u Piacenzi, a ja u Salernitani. Bilo je to zadnje kolo Serie A, ispali smo iz lige. Porječkali smo se, dobio sam tri utakmice zabrane neigranja.

Gennaro Gattuso

Nakon toga Gattuso je upitan kakav je Tramezzani bio kao igrač.

Bio je kao “ludi konj”. Jedan je od prvih igrača koji su otišli u Englesku. Mogao je napraviti puno više. Bio je mišićav, jak u glavi. Može se reći da je kao igrač bio između Dialla i Melnjaka.

Gennaro Gattuso
Komentari

Povezano