Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Genoa na skandinavski pogon uvjerljivo svladala Cagliari

Zastor na 34. kolo talijanske Serie A spušten je u ponedjeljak navečer susretom u kojem je Genoa s uvjerljivih 3:0 na svom terenu svladala Cagliari.

Norvežanin Morten Thorsby doveo je Genou u vodstvo u 17. minuti udarcem glavom s 10-ak metara nakon centaršuta s desne strane, a na 2:0 je nakon sjajne akcije po lijevoj strani povisio Danac Morten Frendrup deset minuta kasnije. Genoa je bila bolji takmac cijelo prvo poluvrijeme i zasluženo držala vodstvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dva Skandinavca očito nisu bila dovoljna za potpunu sreću u Genovi večeras, pa je Albert Guðmundsson povisio na 3:0 u 63. minuti nakon što je sjajno utrčao u šesnaesterac i udarcem iz prve savladao Simone Scuffeta. Nismo provjerili povijesne knjige talijanskog nogometa, ali ovo je lako moguće prva utakmica u kojoj su trojica skandinavskih nogometaša postigla svaki po gol u susretu Serie A.

Naš Milan Badelj odigrao je solidnih 73 minute, a zamijenio ga je četvrti skandinavac u redovima Genoe, Norvežanin Emil Bohinen. Genoa je ovom pobjedom potvrdila jako dobru sezonu te su trenutno na 12. mjestu s 42 boda, dok je Cagliari dva mjesta ispod s 10 bodova na kontu manje.

Komentari

Povezano