Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Giorgio Chiellini: “Ovo je možda bila moja posljednja utakmica”

Legendarni talijanski stoper Giorgio Chiellini nakon finala MLS-a nagovijestio je potencijalni kraj svoje karijere izjavivši:

Bilo je to lijepo putovanje. Jučer sam rekao da, nažalost, jedna od dvije momčadi mora izgubiti. Što se mene tiče…ovo bi mogla biti moja posljednja utakmica. Bio sam jako usredotočen na nju. Sada trebam uživati s obitelji, vratiti se u Italiju i onda donijeti konačnu odluku. Ne želim nešto odlučiti pa promijeniti mišljenje

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Giorgio Chiellini

U finalu je njegov Los Angeles FC izgubio od Columbusa 2:1 i time ostao bez trofeja. Chiellini je tu utakmicu i cijelu sezonu bio među boljim pojedincima u timu, no čini se da s 39 godina na leđima ozbiljno razmišlja o okončavanju karijere.

U bogatoj karijeri nastupao je za Livorno 62 puta, Fiorentinu 42 puta, a njegov apsolutni vrhunac došao je u Juventusu gdje je odigrao čak 561 utakmicu, zabio 36 golova i upisao 26 asistencija. S 45 nastupa za LA Talijan je vjerojatno završio svoj igrački put. Za Reprezentaciju je pak nastupio 117 puta, zabio 8 pogodaka i osvojio EURO 2021. Devet je puta osvajao Serie A, pet puta Kup i Superkup Italije, tri puta bio najbolji branič lige i jednom igrač sezone Juventusa.

Ako je to zaista kraj Chiellinijeve karijere, možemo mu samo zaželjeti svu sreću.

Komentari

Povezano