Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Girona nastavlja briljirati, upisala novu pobjedu na gostovanju kod Raya Vallecana

U sklopu 13. kola španjolske La Lige Rayo Vallecano je ugostio zahuktalu Gironu. U vrlo uzbudljivom i sadržajnom dvoboju, Girona je pobijedila rezultatom 2:1.

Domaćini su poveli već u petoj minuti susreta kada je Alvaro Garcia neobranjivo zabio na asistenciju Isija Palazona. Kako je odmicalo prvo poluvrijeme, trenutno prvoplasirana momčad La Lige je podizala tempo i nizala prilike pred protivničkim golom. Pritisak se isplatio te su u 42. minuti susreta zasluženo došli do poravnanja rezultata preko Artema Dovbyka. Do kraja prvog poluvremena više nije bilo golova stoga se na predah otišlo rezultatom 1:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Drugo poluvrijeme je opet bolje otvorila domaća momčad. U rasponu od dvije minute su tri puta testirali vratara Girone Paula Gazzanigu koji je u dva navrata obranio pokušaje igrača Raya Vallecana, a jednom je ostao nemoćan te ga je vratnica spasila od vađenja lopte iz mreže.

Unatoč uvodnom pritisku domaćina, ipak je Girona došla do preokreta u ovom susretu golom Brazilca Savia u 65. minuti.

Igra se rasplamsala, Rayo Vallecano je tražio izjednačujući pogodak, a Girona je nekoliko puta zaprijetila. Ipak, unatoč brojnim prilikama nismo vidjeli više nijedan gol.

Girona je tako upisala čak petu pobjedu u nizu. S nova tri boda su, barem privremeno, pobjegli Realu na pet bodova prednosti.

Standings provided by Sofascore
Komentari

Povezano