Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Girona u 91. minuti svladala Atletico u utakmici godine

Nogometni dan u španjolskoj La Ligi, zaključili su Girona i Atlético Madrid. U sjajnoj utakmici punoj golova na kraju je Girona u 91. minuti došla do pobjede 4:3.

Krenulo je savršeno za Gironu koja je povela u drugoj minuti. Valery je dočekao loptu na rubu kaznenog prostora i fantastičnim udarcem probio nemoćnog Jana Oblaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Atlético se ekspresno vratio prvim golom Alvara Morate u 14. minuti. Ludo prvo poluvrijeme tu nije stalo te je Girona golovima Savia u 26. minuti i Daleyja Blinda u 39. došla do 3:1.

Atlético se nije predavao i pred sami kraj poluvremena Morata smanjuje rezultat. Uspio je Morata kompletirati hat-trick u prvoj minuti sudačke nadoknade, ali je VAR poništio pogodak zbog zaleđa.

Ono što tada nije uspio, Morata je uspio u 54. minuti. Rodrigo De Paul je upisao drugu asistenciju, a Morata se ponovno našao na pravom mjestu u pravom vrijeme.

Utakmica se nakon toga smirila i činilo se da će završiti 3:3. Onda se u 91. minuti ukazao Ivan Martin koji je zabio za delirij na tribinama i ogromna tri boda.

S ova tri boda, Girona se ponovno izjednačila na vrhu tablice s Real Madridom koji je također na 48 bodova. Atletico je pak ostao na trećem mjestu s 38 bodova. Nastavlja se tako sezona iz snova katalonskog kluba.

Komentari

Povezano