Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Giroud jubilarnom asistencijom u 93. minuti donio pobjedu Milanu

Sjajnu utakmicu s dva preokreta i novom odlukom ishoda u Zoni Cesarini gledali smo večeras u Udinama, gdje su se sastali Udinese i Milan u okviru 21. kola Serie A.

Milan je do vodstva došao u 31. minuti, kada se sjajno lijevom stranom probio Theo Hernández, te uputio povratnu loptu na desetak metara gdje je natrčao Ruben Loftus-Cheek i pogodio mrežu Maduke Okoyea. Bila je to jubilarna 50. asistencija sjajnog francuskog lijevog beka u njegovoj seniorskoj karijeri. Netom potom uslijedio je prekid uslijed rasističkih povika domaćih navijača prema vrataru gostiju Mikeu Maignanu, a čim se utakmica nastavila domaćini su izjednačili, a strijelac je u 42. minuti bio Lazar Samardžić, za njegov 10. pogodak za Udinese, ali i ukupno u seniorskoj karijeri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Udinese do preokreta i vodstva dolazi u 62. minuti, kada je Florian Thauvin ušao s desne strane u šesnaesterac, izgubio loptu, ponovno ju osvojio i poslao kroz uši Maignana u mrežu za 2:1. Uslijedio je pritisak Rossonera, koji je urodio plodom u 82. minuti. Najprije je Olivier Giroud pogodio gredu, od koje se lopta odbila jedva metar od crte, gdje je natrčao Luka Jović i pospremio ju u mrežu.

Do novog preokreta, ali ovog puta u korist Milana, dolazi u 93. minuti, a nakon što je Giroud ubačaj iz kornera glavom spustio na peterac, tamo se sam našao Noah Okafor i pogodio za konačnih 3:2. Sjajnom Giroudu ovo je bila 100. asistencija u klupskoj seniorskoj karijeri, u kojoj je još postigao čak 280 pogodaka.

Obje momčadi ovim su rezultatom ostale na svojim pozicijama na tablici na kojima su bili i prije početka susreta – Milan na trećem, a Udinese na 18. mjestu Serie A.

Komentari

Povezano