Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Glavobolja za Pepa: Nekolicina prvotimaca Cityja upitna za nastup u derbiju

Nakon perioda u kojem smo mogli gledati reprezentativni nogomet, ovog vikenda na male ekrane vraćaju nam se sve europske lige. Jedna od njih je i ona najpopularnija, engleska Premier liga, a upravo će na Uskrs, 31. ožujka, utakmicu 30. kola odigrati Manchester City i Arsenal.

Dvoboj je to koji bi itekako mogao usmjeriti utrku za naslov prvaka, a Topnici trenutno dijele prvo mjesto s Liverpoolom te imaju bod više u odnosu na City. Uoči tog derbija posebne probleme u kadru ima Pep Guardiola koji je potencijalno ostao bez niza prvotimaca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Erling Haaland, Kyle Walker, John Stones, Bernardo Silva i Ruben Dias, svi redom su upitni za nedjeljni dvoboj protiv Arsenala. Kada k tome dodamo kako su od prije van terena Manuel Akanji i Kevin De Bruyne, a navodno sigurni nisu ni Matheus Nunes, Jack Grealish i vratar Ederson, Guardiola bi, bez obzira na širok kadar momčadi, mogao imati velikih problema sa slaganjem prve jedanaestorke.

S druge strane, Mikel Arteta također ima određenih problema, a upitni su Bukayo Saka, Gabriel Martinelli i Gabriel Magalhaes, isto sve od reda prvotimci i vrlo važni igrači Topnika.

Iz ove cijele situacije treća strana zasigurno zadovoljno trlja ruke, a Redsi će gledati kako da najbolje iskoriste novonastalu situaciju i u idućim kolima pokušaju pobjeći svojim pratiteljima na veću bodovnu razliku.

Komentari

Povezano