Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Gojo u stilu Karlovića ušao u posljednje kolo kvalifikacija

Borna Gojo svladao je Amerikanca Brandona Holta nakon više od tri sata borbe i ušao u posljednje kolo kvalifikacija za Masters u Miamiju. Rezultat je bio karlovićevski (4) 6-7 7-6 (5) 7-6 (3). Borna je izgubio prvi set, a drugi uspio uzeti nakon prave drame. Gojo je u 2. setu spasio tri meč lopte, mini break zaostatka i nekako u tie breaku uspio odvesti meč u 3. set.

U trećem setu smo ponovno gledali dramu. Oba tenisača su držala svoj servis pa se ušlo u još jedan tie break. Tamo je smirenost zadržao Gojo i sa 7-3 prošao u posljednje kolo kvalifikacija. Tamo ga čeka 68. na ATP ljestvici Portugalac Nuno Borges koji je prošli tjedan osvojio challenger u Phoenixu. S njim je Gojo igrao prije nešto manje od mjesec dana u Meksiko te ga je tada Borges pobijedio u dva seta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nadamo se da će se Gojo revanširati i time dodatno uljepšati američku turneju na kojoj zasad bilježi dobre rezultate. Blizu je Borna i ulasku u TOP 100 koji dobrano olakšava nastavak karijere jer omogućuje direktan ulazak u Grand Slamove kojim se izbjegavaju mukotrpne kvalifikacije.

Komentari

Povezano