Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Gol i asistencija Franje Ivanovića u pobjedi Uniona

Nakon što u prva tri nastupa svog novog kluba nije osjetio slast pobjede, Franjo Ivanović u četvrtom je nastupu za belgijsku Union Saint-Gilloise konačno došao na svoje. U dvoboju devetog kola tamošnjeg prvenstva Union je dočekao Kortrijk koji je poražen s 3:0.

U 18. minuti Mohammed Fusseini na asistenciju Ivanovića dovodi Staru damu u vodstvo, koje je autogolom Joãa Silve u 51. minuti udvostručeno. I ovdje je hrvatski napadač sudjelovao pri pogotku jer je Silva njegov ubačaj skrenuo u vlastitu mrežu. Konačno, u 76. je minuti i sâm Ivanović stigao do svog prvog pogotka za Union i tako postavio konačnih 3:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz pogodak i asistenciju, Ivanović je upisao impresivnih 6/6 uspješnih driblinga, tri ključna dodavanja, te osvojio izuzetnih 12/17 duela. Sve to na Sofascoreu mu je podarilo visoku ocjenu od 9,5 kojom je uzeo i titulu igrača utakmice.

Bila je to i prva pobjeda Uniona još od 16. kolovoza u kojem su periodu nanizali pet utakmica bez slavlja. Spomenimo konačno da je za gostujuću momčad Roko Šimić odradio 56 minuta na terenu.

Komentari

Povezano