Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Golijada Liverpoola i Tottenhama na Anfieldu

Liverpool i Tottenham su odigrali susret u sklopu 36. kola engleskog Premiershipa. Na Anfieldu je zabijeno čak šest pogodaka, a s nova tri boda i rezultatom 4:2 može biti zadovoljna domaća momčad.

U prvih 10 minuta vidjeli smo dvije dobre prilike. Prvo je Mohammed Salah snažnim udarcem pogodio prečku. U drugoj prilici našao se Harvey Elliot, koji je pucao nisko po sredini gola, ali je lopta očišćena s gol linije. Zatim je pao prvi pogodak. U 16. minuti Cody Gakpo je poslao preciznu loptu u kazneni prostor, a Salah je pogodio glavom u desnu stranu gola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pred sam kraj poluvremena, Redsi zabijaju i drugi pogodak. Andrew Robertson našao se na odbijancu unutar šesnaesterca i poslao loptu uz lijevu stativu.

U drugom dijelu, treći gol je pao već u 50. minuti. Ovaj put Elliot šalje loptu u šesnaesterac, a strijelac je bio Gakpo. Pucao je glavom u lijevu stranu gola. U 59. minuti, domaća momčad vodi 4:0. Salah je lijepo ostavio loptu za Elliota, koji van kaznenog prostora lijepo pogađa lijevi gonji kut.

No, Tottenhamovi igrači su se probudili. U 72. minuti Brennan Johnson je dodao loptu Richarlisonu, koji se našao pred praznim golom i sigurno pospremio loptu u mrežu. Pet minuta poslije, Richarlison je proigrao Heung-min Sona koji je bio brži od obrane i zabio je u donji lijevi kut. Bilo je konzultacije s VAR-om, ali pogodak je priznat.

Bila je to utakmica u kojoj je Liverpool pokazao napadačku dominaciju, a glavne zasluge za tako dobru predstavu preuzima Harvey Elliot.

Komentari

Povezano