Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Golijada u Nantesu, Lyon još jednom poražen

Dva gotovo dijametralno suprotna dvoboja gledali smo danas u francuskoj Ligue 1, a niti nakon šest odigranih kola nogometaši Lyona ne znaju za pobjedu u prvenstvu.

Prvi dvoboj dana odigran je u Nantesu, gdje je istoimeni domaćin u pravoj golijadi i utakmici s čak osam različitih strijelaca s 5:3 svladao Lorient.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nantes je posljednji puta postigao pet pogodaka u susretu protiv Bordeauxa 24. travnja 2022. godine, kada ih je svladao s identičnih 5:3, dok je petardu u svome golu Lorient posljednji puta primio zadnjeg dana kolovoza prošle godine, kada je poražen kod Lensa s 5:2.

Brest je produžio krizu Lyona, svladavši ih kod kuće 1:0 pogotkom Stevea Mouniea u 87. minuti susreta kojeg je domaćin potpuno dominirao, uputivši čak 27 udaraca, od čega 11 u okvir gola Lyona. Brest će minimalno do sljedećeg vikenda ostati na vrhu prvenstvene ljestvice s 13 osvojenih bodova, dok Lyon ostaje na 16. poziciji s tek dva boda na kontu i gol razlikom 3:11. Duje Ćaleta-Car prosjedio je ovaj dvoboj na klupi Lyona, dok Dejana Lovrena i dalje nema zbog ozljede.

Komentari

Povezano