Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Golijada Wolvesa u slavlju kod Brentforda

Na Gtech Community stadionu Brentford je ugostio Wolvese i utakmica je nadmašila očekivanja većine ljudi.

Gosti su krenuli furiozno. U 13. minuti radila je uhodana osovina Pablo SarabiaMario Lemina kada je Gabonac glavom zabio na krasan ubačaj Španjolca. Samo jednu minutu kasnije pao je novi zgoditak. Nathan Collins je svom bivšem klubu poklonio pogodak i njegovo je slabašno dodavanje iskoristio Hwang Hee-Chan. Igrač u sjajnoj formi nije imao težak zadatak te je nakon zaobilaženja vratara loptu mirno gurnuo u mreži.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Samo dvije minute poslije toga – novi pogodak. Brentford je uzvratio preko Yoannea Wisse koji je spretno reagirao na dodavanje Neila Maupayja. Ni to nije bio kraj zbivanjima u prvom dijelu. Hee-Chan je u 28. minuti zabio svoj drugi pogodak na susretu. Domaćini su nizali grešku na grešku u izgradnji igre, a kada je Toti Gomes glavom uputio dalekometan pas glavom do Chana, on je efektno zaobišao Marka Flekkena i pogodio.

U nastavku igra na terenu poprimila je drugi oblik. Brentford je krenuo pritiskati, imao nekoliko solidnih prilika, no José Sá bio je na visini zadatka. Gosti su čekali svoju priliku iz tranzicije i duboko se povukli, a u 79. minuti iskoristili su još jednu neshvatljivu grešku obrane Brentforda i na dodavanje Matheusa Cunhe za konačnih 4:1 zabio je Jean-Ricner Bellegarde.

Komentari

Povezano