Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
VijestiZanimljivosti

Golman dobio suspenziju zbog ometanja protivnika laserom

U svijetu bizarnih vijesti iz nogometa, stiže i jedna iz meksičkog prvenstva, točnije, redova UANL Tigresa. Nahuel Guzmán, vratar ovog osmerostrukog osvajača naslova prvaka, u čijim je redovima još od 2015. godine i francuski napadač André-Pierre Gignac, saznao je kaznu zbog incidenta iz utakmice protiv gradskog rivala Monterreya prije nekoliko dana.

Iako nije bio na terenu već je utakmicu pratio iz svečane lože zbog ozljede, Guzmán se pobrinuo da “pomogne” svojoj ekipi, te je iz svečane lože laserom ometao igrače Monterreya, pokušavajući ih zaslijepiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U tome nije pretjerano uspio, jer Tigres je propustio vodstvo od 3:1 te dopustio Monterreyu da dođe do izjednačenja u kasnoj fazi utakmice, za konačnih 3:3.

Nije to Guzmánu prvi puta da izaziva kontroverze, jer isti se vratar prije par mjeseci skrivao ispod reklama iako je bio isključen iz igre, a prošlog je ljeta u utakmici Leagues Cupa protiv Vancouvera u raspucavanju jedanaesteraca izvodio i magične trikove, što možete vidjeti u nižem videu.

Potezi ovog 38-godišnjeg meksičkog vratara već su u kolokvijalnom govoru dobili i svoje ime – nahuelismo – što označava drsko, ali simpatično ponašanje. Ipak, i sam je Guzmán shvatio kako je s posljednjim potezom pretjerao, te se ispričao protivnicima putem društvenih mreža, no meksičke nogometne vlasti nisu imale previše razumijevanja i “nagradile” su ga s 11 utakmica kazne i neimenovanim novčanim iznosom kojeg mora uplatiti na račun saveza.

Komentari

Povezano