Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Goran Perkovac smijenjen s izborničke funkcije

Goran Perkovac više nije izbornik hrvatske rukometne reprezentacije.

“Upravni odbor Hrvatskog rukometnog saveza na telefonskoj sjednici održanoj danas, 6. veljače 2024. godine tijekom poslijepodneva, jednoglasno je donio odluku da se zbog neuspjeha na Europskom prvenstvu u Njemačkoj s mjesta izbornika hrvatske muške rukometne reprezentacije smijeni Goran Perkovac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čelništvo Saveza u ovom trenutku još nije odlučilo tko će ubuduće obavljati tu dužnost, stoga će odluka o novom izborniku biti donešena tijekom sljedećih nekoliko dana”, napisano je u službenom priopćenju Hrvatskog rukometnog saveza.

Novi izbornik Hrvatske povest će reprezentaciju u borbu za ovogodišnje Olimpijske igre u Parizu. Hrvatska će u ožujku u Hannoveru igrati s Austrijom, Njemačkom i Alžirom u sklopu kvalifikacijske Skupine 2. Prvi susret igrat će 14. ožujka protiv Austrije, dan ili dva kasnije slijedi utakmica s Njemačkom, dok je dvoboj s Alžirom na rasporedu 17. ožujka.

Plasman na Igre pokušat će izboriti 12 reprezentacija podijeljenih u tri skupine po četiri momčadi. Po dvije najbolje reprezentacije iz svake skupine izborit će nastup na Olimpijskim igrama.

Komentari

Povezano