Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Gorica preokretom pobijedila Rudeš

Susret između Gorice i Rudeša završio je rezultatom 2:1. Susret 34. kola SuperSport HNL Na Gradskom stadionu Velika Gorica zaključen je pobjedom domaćina, a gosti nisu uspijeli upisati drugu ligašku pobjedu ove sezone.

Na prvi pogodak se nije čekalo dugo. Već u 14. minuti Vilim Krušlin je poslao povratnu loptu do Alekse Latkovića koji je s desetak metara sigurno zabio za vodstvo gostiju. U 29. minuti domaćini su imali prvu ozbiljnu priliku. Josip Mitrović je s pet metara glavom pogodio prečku. Odbijanac je dočekao Nikola Vujnović, no Matej Marković sigurno brani.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugom dijelu, u utakmicu se vratila Gorica. U 60. minuti Mitrović je sjajno pronašao Antu Mateja Jurića. On je predivnim lobom prevario Božidara Radoševića. Preokret domaćih igrača bio je završen u 69. minuti. Dino Štiglec je s desne strane ubacio prizmenu loptu prema Mitroviću, koji je izbliza pogodio vanjskim dijelom stopala u gornji lijevi kut.

U 75. minuti Mitrović je postao tragičar. Nakon prekršaja je uslijedila VAR provjera i Ivana Martinčić je promijenila odluku, iz žutog u crveni karton. U 91. minuti Vinko Petković je pucao, a loptu s gol-linije je očistio Alexander Munksgaard. VAR je još jednom iskorišten i utvrđeno je da nema pogotka.

Gorica je na kraju opravdala status favorita, a Rudeš još jednom upisao poraz u ovosezonskom izdanju SuperSport HNL-a. Domaćin se uspješno osvetio za poraz koji im je Rudeš nanio početkom ožujka.

Tablice omogućuje Sofascore
Komentari

Povezano