Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Gospari odveli Dubrovnik do treće pobjede sezone

Zanimljiv i neizvjestan dvoboj odigrali su košarkaši Dubrovnika i Šibenke na otvaranju 5. kola FAVBET Premijer Lige, a domaći su košarkaši na pogon domaćih, dubrovačkih momaka svladali goste iz Šibenika i stigli do trećeg slavlja u sezoni, dok je Šibenka sada na omjeru 1-4.

Dubrovnik je bio bolji takmac većim dijelom susreta, a dobar dio druge četvrtine u nekoliko navrata stizali su na dvoznamenkastu prednost. Ipak, sredinom treće četvrtine kreće serija Narančastih od 13:3 kojom u posljednjih deset minuta ulaze s prednošću 56:54. U posljednjoj četvrtini momčadi su se nekoliko puta izmjenjivale u vodstvu, a domaći su košarkaši zadržali koncentraciju u završnici i slavili s konačnih 76:72.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od četiri dvoznamenkasta igrača Dubrovnika tri su dečka iz domaće škole – Filip Vujičić s 18 poena, uz sedam skokova i pet asistencija, Petar Dubelj sa 16 poena te Jakov Vujičić s 13, dok je Tomislav Cvitković ostao na korak do double-double učinka, ubilježivši 17 poena i devet skokova. Kod Šibenke se s 18 poena istaknuo Antonio Klarin.

Standings provided by Sofascore
Komentari

Povezano