Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Gotovo je: Kylian Mbappe službeno igrač Real Madrida

Kylian Mbappe je novi igrač Real Madrida! Jedna od najzvučnijih transfer priča u povijesti nogometa konačno je okončana, a Francuz je službeno postao član Kraljevskog kluba.

Poslije pet godina u PSG-u, gdje je sakupio 308 nastupa, Mbappe svoju karijeru nastavlja u Madridu. U tih 308 nastupa, postigao je impresivnih 256 golova i 108 asistencija, ustalivši se kao jedan od najboljih igrača na svijetu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pored toga, zabio je 46 golova u 77 nastupa za francusku reprezentaciju, pri čemu se posebno ističe hat-trick u finalu Svjetskog prvenstva 2022. Za potpisivanje ugovora s Real Madridom, Mbappe će dobiti nevjerojatan iznos.

Bonus za potpisivanje ugovora iznosit će čak sto milijuna eura. Pored toga, Mbappe će imati godišnju plaću od oko 15 milijuna eura. Također, Mbappe i Real su postigli dogovor oko postotka zarade od prodaje dresova i opreme s njegovim imenom, što će također dolaziti na Mbappeov račun. Mbappe i Real potpisali su ugovor do lipnja 2029.

Samo nekoliko dana nakon osvajanja 15. Lige prvaka, Real je u svoje redove doveo jednog od najboljih igrača na svijetu. Izgleda da je Kraljevski klub spreman za stvaranje nove dinastije.

Komentari

Povezano