Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Gotovo je – Neymar otišao u Saudijsku Arabiju

Trakavica u obliku toksičnog odnosa između Neymara i uprave PSG-a je trajala neko vrijeme. Još se u zadnje dvije sezone redovito pisalo o njegovom potencijalnom odlasku iz Pariza, a tada se povezivao s mnogima, od Barcelone do Chelseaja. Saga je konačno završena, a Neymar neće ostati u Europi već odlazi u Saudijsku Arabiju, točnije Al-Hilal.

Al-Hilal će PSG-u platiti oko 90 milijuna eura za usluge Neymara, a Brazilac koji ovog popodneva obavlja liječnički pregled će potpisati ugovor dug dvije godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kada cifru preračunamo u funte, onda dobivamo podatak da je Neymar postao prvi nogometaš u povijesti za kojeg je kombinirano plaćeno više od 300 milijuna funti. Barcelona je platila Santosu 50.8 milijuna, PSG Barceloni 198, a sada Al-Hilal PSG-u 77.6 što čini ukupno 326.4 milijuna funti.

O Neymarovoj plaći još nema službenih podataka, no priča se o iznosu od 2.6 milijuna eura tjedno. Jedan od najpopularnijih nogometaša svijeta će tako saudijskoj ligi donijeti toliko željenu dodatnu publiku i rast renomea lige.

Komentari

Povezano