Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Grci i dalje stopostotni, Austrija uvjerljiva protiv Norveške

Četvrto kolo Lige nacija otvoreno je današnjim susretima diljem Europe.

Nakon što se Slovenija pobjedom kod Kazahstana bodovno izjednačila s vodećom Norveškom, u večerašnjem je terminu Austrija s uvjerljivih 4:1 porazila Skandinavce i sa sedam se bodova priključila vrhu skupine 3 Lige B.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Austrijance je do trijumfa predvodio Marko Arnautović s dva pogotka, dok su po jedan postigli Philipp Lienhart, Stefan Posch i Michael Gregoritsch. S druge strane, za Norvežane je precizan bio Alexander Sørloth.

Standings provided by Sofascore

U skupini 2 je Grčka s 2:0 svladala Irsku, a trobod svojoj momčadi u drugom poluvremenu donijeli su Anastasios Bakasetas i Petros Mantalos. Grci su se današnjim slavljem učvrstili na prvom mjestu s maksimalnim učinkom, dok su Irci ostali na tri boda.

Standings provided by Sofascore

U Ligi C valja istaknuti 2:0 pobjedu Sjeverne Makedonije kod Armenije. S dva prekrasna pogotka pred kraj ogleda u strijelce su se upisali Bojan Miovski i Isnik Alimi. U drugom dvoboju Farski Otoci i Latvija podijelili su bodove remijem 1:1.

Standings provided by Sofascore

Skupinu 1 Lige D obilježila je utakmica bez pogotka između Lihtenštajna i Gibraltara kojom su potonji zadržali čelnu poziciju skupine s pet bodova. Na drugom mjestu i dalje je San Marino s tri boda, dok je Lihtenštajn posljednji s dva.

Malta je u drugoj grupi istog ranga natjecanja nadjačala Moldaviju s 1:0 te se sa šest bodova poravnala s Moldavcima. Andora je na začelju bez učinka.

Komentari

Povezano