Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Gvardiol asistent u preokretu Cityja, Zvezda poražena u Švicarskoj

5. kolo nogometne Lige prvaka donijelo nam je dva susreta u grupi G. Manchester City preokrenuo je vodstvo RB Leipziga od 0:2 te u konačnici slavio 3:2. U drugom susretu, Young Boys je nakon remija (2:2) u Beogradu, kod kuće svladao Crvenu Zvezdu 2:0.

U prvom poluvremenu na Etihadu, Loïs Openda imao je svoj show. Prvo je u 13. minuti poentirao za 0:1, a potom je dvadeset minuta kasnije povisio vodstvo gostiju iz Njemačke za 0:2 na poluvremenu. U 55. minuti susreta, Erling Haaland svojim petim ovosezonskim pogotkom u najjačem europskom natjecanju, smanjio je vodstvo gostiju na 1:2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Petnaest minuta kasnije, City je izjednačio. Joško Gvardiol lijepo je pronašao Phila Fodena, koji matira gostujućeg vratara za 2:2. Potpuni preokret “Građana” dogodio se u 87. minuti. Julian Alvarez zabio je na asistenciju Phila Fodena za 3:2. U sastavu Cityja nije bilo Matea Kovačića, dok je Joško Gvardiol odigrao cijeli susret protiv bivšeg kluba.

U susretu koji se igrao u Švicarskoj, Young Boys je pobjedio Crvenu Zvezdu rezultatom 2:0 te osigurao treće mjesto koje ga vodi u playoff Europske lige. Susret je bio odlučen već u prvom poluvremenu. Poveo je domaćin autogolom mladog Koste Nedeljkovića u 8. minuti. Lewin Blum zabio je za 2:0 u 29. minuti susreta.

U posljednjem, kolu grupne faze uoči kojeg se znaju sve četiri pozicije, RB Leipzig će dočekati Young Boys, dok će Zvezda ugostiti City.

Komentari

Povezano