Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Gvardiol je briljirao protiv Intera. Brojke su zaista sjajne

Manchester City je remizirao s Interom u susretu bez golova. Bila je to jedna od najiščekivanijih utakmica prvog kola Lige prvaka, nakon koje se svaka momčad morala zadovoljiti s bodom. Iako lopta nijednom nije završila u mreži, Joško Gvardiol se posebno istaknuo svojom predstavom.

Branič Cityja i hrvatske reprezentacije odigrao je susret na poziciji lijevog stopera u trojci te zabilježio impresivne brojke. U obrambenom dijelu je imao po dva blokirana udarca i presijecanja, jednom je oduzeo loptu, a očistio je i jednu loptu s crte te osvojio dva od četiri duela u kojima se našao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što se tiče napadačkog dijela, uputio je 80 točnih dodavanja uz 96 posto uspješnosti, imao 98 dodira s loptom te kreirao jednu veliku priliku. Također, imao je po jedan uspješan dribling i upućen centaršut, a sve to je pridonijelo tome da bude najistaknutiji pojedinac na susretu.

Gvardiol nastavlja pokazivati zašto ga se već sada smatra jednim od najboljih braniča svijeta, a mi se samo možemo nadati kako će svoju formu iz kluba prenijeti i u reprezentaciju.

Komentari

Povezano