Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Gvardiol napokon kod Guardiole

Prema informacija prekaljenog talijanskog novinara specijaliziranog za nogometne transfere, Fabrizija Romana, Manchester City i Leipzig su napokon postigli dogovor oko vrijednosti transfera Joška Gvardiola! Tako će stoper Leipziga postati drugi Hrvat koji je ovog ljeta osnažio redove prvaka Engleske i Europe nakon Matea Kovačića!

Hrvatski stoper je prethodno već dogovorio osobne uvjete s Manchester Cityjem te je preostalo da se “Građani” i RB Leipzig oko konačne cijene 21-godišnjeg ponajboljeg mladog braniča današnjice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S obzirom da je njemački tim bio poprilično jasan u svom zahtjevu kako žele fiksnih 100 milijuna eura kako bi prodali Joška, nakon današnje obavijesti je za pretpostaviti da su čelnici Manchester Cityja pristali to i platiti. Kako Romano navodi, hrvatski stoper je već odradio prvi dio liječničkih pregleda.

Podsjećamo, Gvardiol je u Leipzig stigao iz Dinama za 18.80 milijuna eura na ljeto 2021. godine te je za klub odigrao 87 utakmica u kojima je postigao pet pogodaka, asistirao za tri gola te je osvojio dva njemačka Kupa.

Komentari

Povezano