Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Hajduk dogovorio povratak Stipe Biuka

Hajduk je prodajom Emira Sahitija u HSV ponovno postao tanak na pozicijama krila. Jedino seniorsko krilo u momčadi je Bamba koji nije bio spreman igrati posljednjih nekoliko utakmica za Hajduk, pa su na poziciju krila često uskakali Rokas Pukštas i Anthony Kalik.

Stoga je sportski direktor kluba Nikola Kalinić odlučio vratiti bivšeg igrača u svoje redove. Kako prenosi Index, Hajduk je dogovrio jednogodišnju posudbu Stipe Biuka iz Real Valladolida. Svi uvjeti između klubova su dogovoreni te će Biuk u popodnevnim satima sletjeti u Split i bit će prisutan na utakmici koju Hajduk večeras igra protiv Osijeka. Službeno predstavljanje očekuje se sutra.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Biuk je je za splitski klub odigrao 67 utakmica, zabio šest golova te podijelio jednako toliko asistencija. Prodan je prije godinu i pol u Los Angeles FC za osam i pol milijuna eura. Nakon toga je otišao na posudbu u Real Valladolid koji ga je otkupio za četiri milijuna eura nakon što je izborio plasman u LaLigu, ali izgleda da novopečeni prvoligaš nema namjeru koristiti Biuka.

Tablice omogućuje Sofascore
Komentari

Povezano