Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Hajduk dovodi hrvatskog napadača iz Bundeslige?

U Splitu se i dalje slaže igračka križaljka za sljedeću sezonu. Novi sportski direktor Nikola Kalinić češlja Europu u potrazi za igračima, a kao pozicija koja se želi popuniti od početka je ona napadačka. Na njegovoj se meti tako našao mladi i talentirani hrvatski napadač Dion Drena Beljo.

Augsburgov 22-godišnji napadač na jug Njemačke stigao je pred godinu dana iz Osijeka, no u Fuggerstädteru nije uspio uloviti kontinuitet igara. Premda je zaigrao u 27 navrata, igrao je tek oko 22 minute po utakmici i pritom zabio dva pogotka. Iz njemačkog kluba i dalje računaju na svog napadača plaćenog tri milijuna eura, no ove ga sezone žele posuditi negdje gdje će Beljo moći dobiti više minutaže.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Igrač navodno ima puno opcija iz više različitih europskih liga i zanimljivih sredina, a jedna od njih po kuloarskim pričama je i splitski Hajduk. Igraču bi zasigurno godilo poznato okruženje HNL travnjaka, a Kalinić i igračev agent Srđan Lakić navodno su već odradili uvodne razgovore.

Treba vidjeti i kako bi se u kadar i uloge na terenu Beljo uklopio s prvom violinom kluba Markom Livajom, kao i gdje se u cijelu tu slagalicu s Beljom i Livajom uklapa Edin Džeko o čijem se dolasku u Hajduk piše već nekoliko dana. U sve naravno valja uklopiti i Hajdukov interes, jer teško je očekivati da će iz Splita biti zadovoljni tek biti poligon za razvoj igrača, bez da imaju opciju otkupa igrača kroz dogledno vrijeme.

Komentari

Povezano