Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Hajduk izgubio od Radomlja u pripremnoj utakmici

Splitski Hajduk je danas odradio prvu pripremnu utakmicu u sklopu središnjeg dijela priprema u Sloveniji. Tamo su Bili odigrali susret protiv svog partner-kluba Kalcer Radomlja. Slovenski je klub prošlu sezonu završio na pretposljednjem mjestu lige, a na posudbi su tamo igrala četvorica Hajdukovih igrača – Madžid Šošić, Ivan Krolo, Dominik Prpić i Elvis Letaj.

Dvoboj je Hajduk iskoristio i za predstavljanje nove bijele garniture adidas dresova. Novi trener splitskog kluba Gennaro Gattuso na teren je od prve minute poslao jedanaestorku: Lučić – Moufi, Elez, Uremović, Daillo – Capan, Sigur – Pukštas, Šošić, Sahiti – Livaja. U drugom poluvremenu su zaigrali Kalinić – Hrgović, Šarlija, Prpić, Melnjak – Krovinović, Skoko – Kalik, Durdov, Brajković – Antunović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedini pogodak susreta pao je u 39. minuti kada je igrač Radomlja Rok Štorman zabio nakon akcije po lijevoj strani. Imali su Hajdukovi igrači nekoliko dobrih prilika za postizanje gola koje nisu iskoristili. Pripremni period nastavlja se utakmicom protiv ukrajinskog Šahtara iz Donjecka koja je na rasporedu za tri dana.

Komentari

Povezano