Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Hajduk izgubio od Ružomberoka i kompletirao večer debakla hrvatskih klubova

Uzvratni susret kvalifikacija za Konferencijsku ligu odigrao se između Hajduka i Ružomberoka na Poljudu. Splićani su izgubili rezultatom 0:1 i još jednom u kolovozu završili svoju europsku sezonu.

Šok za domaću momčad uslijedio je već u sedmoj minuti. Simon Gabriel je bio najviši u skoku i pokušao pucati, što je rezultiralo gužvom u šesnaestercu koja je završila nespretnim autogolom Zvonimira Šarlije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ivan Rakitić je pronašao Marka Livaju u 32. minuti, no domaći napadač nije bio precizan glavom. Najveća šansa za Hajduk je došla pet minuta kasnije. Livaja je dodavanjem zavarao obranu, a Aleksandar Trajkovski je pred golmanom pucao pored gola.

U drugom dijelu nisu domaći puno bolje prošli. Emir Sahiti je u 60. minuti pokušao s poludistance, ali pogodio je malo pored gola. Dvije minute poslije Anthony Kalik je primio lijepo dodavanje Trajkovskog, no pogodio je vanjsku stranu mreže.

Hajduk je statistički bio dominatan, ali prave odlučnosti i spretnosti nije bilo ispred slovačkog gola. Prema svemu sudeći, ni ova sezona neće biti Hajdukova.

Komentari

Povezano