Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Hajduk o Perišiću: “Ivan nije zaslužio ovakav tretman i uvrede”

Glavna tema posljednjih dana je status Ivana Perišića u Hajduku. Hrvatski reprezentativac nije putovao s ekipom u Zagreb gdje su “Bili” remizirali protiv Lokomotive.

Razlog izbacivanja iz ekipe je što Perišić nije odmah otišao na razgovor s trenerom Gennarom Gattusom, a Talijan je jučer otkrio da mu je Perišić prije 20 dana kazao da želi napustiti klub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navijači su na društvenim mrežama su stali na stranu trenera te kritiziraju Perišića koji nije do sada ispunio očekivanja u Hajduku. Sada se oglasio i Hajduk, a cijelo priopčenje prenosimo u cijelosti:

Posljednjih dana svjedoci smo nepravedne hajke prema našem igraču i proslavljenom reprezentativcu Ivanu Perišiću, istinskoj veličini hrvatskog nogometa.Ivan nije zaslužio takav tretman niti bilo kakve uvrede koje bezuvjetno osuđujemo. Ovom prilikom želimo jasno poručiti da ćemo sve slučajeve i nesporazume koji se dogode unutar Kluba nastaviti rješavati internim putem.Na nama kao Klubu, ali prije svega hajdučkoj javnosti je da sudjelujemo u zaštiti klupskih interesa i svih vrijednosti koje njegujemo.”

Komentari

Povezano