Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Hajduk poslao mladog vratara na posudbu u Lokomotivu

Vratar Hajduka Toni Silić odlazi na jednogodišnju posudbu u Lokomotivu, objavio je Hajduk na službenim stranicama kluba. 20-godišnjak je prošlog studenog debitirao za U-21 reprezentaciju Hrvatske, a s Hajdukom ga ugovor veže do ljeta 2027. godine. Transfermarkt njegovu vrijednost procjenjuje na 200 tisuća eura. U Lokomotivi će mu konkurent biti Zvonimir Šubarić, a prvi potencijalni nastup mu može biti već u nedjelju kad u Kranjčevićevoj gostuje baš Hajduk.

Silić još nema službeni nastup za prvu momčad Hajduka, a u klub je došao još kad je imao devet godina iz Dugopolja. U mlađi kategorijama je 196 cm visoki vratar redovito branio, a ističe se pet nastupa u Ligi prvaka mladih u sezoni 2021./22. Prije dvije sezone je bio na posudbi u Dugopolju za koji je u drugom rangu hrvatskog nogometa upisao 17 nastupa, a prošle sezone je bio na posudbi u moldavskom Šerifu gdje je upisao 12 nastupa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Splitski klub je na svojim službenim stranicama napisao:

“HNK Hajduk i NK Lokomotiva postigli su dogovor u posudbi 20-godišnjeg vratara Tonija Silića do kraja aktualne sezone. Silić još uvijek nema službeni nastup za prvu momčad Bijelih iako je do sada branio u 17 prijateljskih susreta. Prošlu sezonu Toni je proveo na posudbi u moldavskom Sheriffu. Želimo mu puno sreće na posudbi u Kranjčevićevoj”

HNK Hajduk Split
Komentari

Povezano