Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Hajduk preokretom slavio nad Varaždinom

Nakon raznih skandala i negativnih događanja u klubu, Hajduk je unio dašak nade svojim navijačima u pobjedi protiv Varaždina rezultatom 2:1 na Poljudu u trećem kolu SuperSport HNL-a.

U 8. minuti su gosti poveli. Michele Šego je odradio gro posla prošavši po lijevoj strani, potom je ostavio povratnu loptu na koju je došao usamljeni Dimitar Mitrovski i prizemnim udarcem zatresao mrežu. U 44. minuti Mitrovski je odlično izveo slobodni udarac u gornji desni kut s 20-ak metara, no Lovre Kalinić je sjajno obranio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Drugi dio je puno bolje prošao za domaćine. Već u 56. minuti Marko Livaja je vratio loptu van šesnaesterca gdje je Filip Krovinović s velike udaljenosti prizemno, kroz šumu nogu, pospremio loptu u donji lijevi kut. U 74. minuti preokret na Poljudu je dovršen. Šimun Hrgović je milimetarskim ubacivanjem s desne strane pogodio glavu Livaje koji je bez problema dovršio akciju i tako postavio konačni rezultat.

Iako u prvom poluvremenu nije bilo H od Hajduka za vidjeti, u drugom dijelu je uz ulazak Trajkovskog i Hrgovića Hajduk oživio i zasluženo osvojio sva tri boda.

Komentari

Povezano