Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Hajduk prodao Perišića za 200 tisuća eura

Nakon što se pojavila vijest da su u bitku za Ivana Perišića ušli Genoa i Monza, izgleda da će igrač Hajduka ipak kod trećeg udvarača. Točnije, prelazi talijanski Como koji će platiti njegovu odštetnu klauzulu od 200 tisuća eura.

Spomenuta klauzula vrijedila je od 29. kolovoza do 5. rujna. Ona se spominjala po samom dolasku Perišića u Hajduk, no njen iznos je tek nedavno postao poznat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Perišić je za Hajduk naposljetku skupio 12 nastupa, od kojih je samo tri bilo od prve minute. Jedini pogodak Perišić je zabio Istri na Aldo Drosini.

Prije dva tjedna je Hajdukov sportski direktor Nikola Kalinić objavio da Perišić odlazi iz kluba. Razlozi su sukob s trenerom Gennarom Gattusom, koji je Perišića zbog nediscipline odstranio iz momčadi pred utakmicu s Lokomotivom. Nakon toga je Talijan objavio da je Perišić tri tjedna ranije došao do njega i rekao mu da želi otići iz Hajduka.

Como je ove sezone ušao u Serie A te imaju visoke ambicije. S klupe ih vodi proslavljeni španjolski nogometaš Cesc Fàbregas, a ovog su ljeta u klub došli Raphael Varane, Sergi Roberto, Pepe Reina i mnogi drugi. Sada se tom društvu priključio i Perišić.

Komentari

Povezano