Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Hajduk produljio ugovor s talentiranim veznjakom

18-godišnji veznjak Noa Skoko potpisao je danas na Poljudu ugovor koji ga za Hajduk veže do ljeta 2028. godine. Noa je na Poljud stigao iz Australije u ljeto 2022. godine te je od tada redovito nastupao za juniore Bijelih. Bio je dio generacije koja je prošle godine stigla do finala Lige prvaka mladih.

Trener Hajduka Mislav Karoglan nedavno je priključio Skoku pripremama prve momčadi, a po njihovom završetku ostao je u trenažnom procesu prve momčadi. Prije samo nekoliko dana prvi put je dobio poziv za U-19 reprezentaciju Hrvatske, a prethodno je redovito nastupao za U-17 selekciju. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Skoko još nema nastup za seniorsku momčad, ali je zasigurno u dugoročnim planovima splitskog kluba, a za službenu stranicu kluba je kazao:

Osjećaj je fenomenalan, ovo je san svakog djeteta, za ovo radiš cijeli život, stvarno sam sretan i zadovoljan. Zahvalan sam na svemu što mi se događa, ali i svjestan da samo s jakim radom mogu dalje napredovati. Svaki dan, svaki novi trening s prvom momčadi je nova šansa. Uživam u tome i nastojim što više naučiti od svojih suigrača.

Izvor: HNK Hajduk
Komentari

Povezano