Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Hajduk rutinskom pobjedom protiv Širokog zaključio pripreme

Posljednji pripremni susret Hajduka odigrao se na Poljudu protiv Širokog Brijega. Bili su rezultatom 3:0 savladali goste iz Bosne i Hercegovine.

U 30. minuti došlo je do prve ozbiljne prilike. Madžid Šošić je ubacio, a Dario Melnjak pucao glavom, no lopta je prošla pored gola. U drugoj minuti nadoknade pao je i prvi pogodak. Marko Livaja je pokušao škaricama, lopta se odbila od golmana do Filipa Uremovića koji isto puca u vratara, da bi Marko Capan lijevom nogom s ruba šesnaesterca pospremio loptu u donji desni kut.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U 59. minuti zabio je Hajduk još jedan. Bruno Durdov se lijepo snašao i pucao desnom nogom prema lijevoj stativi, ali je njegov pokušaj završio u nogama Šošića koji je pogodio za 2:0. U 76. minuti Noa Skoko je zakasnio na loptu, ali Roko Brajković iz drugog plana zabija treći Hajdukov pogodak. Zabio je jutros za juniore, te sada za seniore.

Ova utakmica je momčadi iz Splita poslužila kao malo jači trening. Već 25. srpnja u 21 sat dočekuju HB Tórshavn, odnosno prvu europsku prepreku na putu do Konferencijske lige.

Komentari

Povezano