Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Hajduk uvjerljiv protiv Omladinca iz Gornje Vrbe

Na rasprodanom stadionu Stanko Vlainić-Dida u Slavonskom Brodu, Omladinac iz Gornje Vrbe je ugostio aktualnog osvajača Kupa Hajduk iz Splita. Hajduk nije dopustio nikakva iznenađenja te je rutinski stigao do pobjede od 6:0.

Nakon sporijeg početka Hajduk je poveo u 16. minuti. Dario Melnjak je ubacio na drugu stativu gdje Marko Livaja posprema loptu u mrežu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Deset minuta kasnije Ivan Dolček promašuje nemoguće. Nakon asistencije Livaje trebao je ugurati loptu u praznu mrežu, ali je pucao ravno u vratara Tihomira Soltokovića.

Hajduk je vodstvo udvostručio u 42. minuti. Nakon brze kontre Emir Sahiti je pronašao Dolčeka na drugoj stativi koji ovaj puta ne promašuje.

Do kraja poluvremena gosti zabijaju i treći pogodak. Anthony Kalik je dao loptu za Sahitija koji nakon asistencije upisuje i pogodak.

Na poluvremenu su za Hajduk u igru ušli Tino Blaž Lauš i Mihael Žaper kojem je to bio prvi nastup u bijelom dresu.

U 52. minuti Lauš na asistenciju Livaje zabija čevrti pogodak. Pet minuta kasnije Yassine Benrahou lijepim dalekometnim udarcem pogađa za 5:0.

Marokanac je svoj drugi pogodak zabio u 65. minuti. Fahd Moufi mu je spustio loptu, a on efektno pogodio za šesti gol Hajduka.

Spustili su Splićani nakon toga nogu s gasa i do kraja utakmice nije bilo golova. Hajduk je mirno započeo obranu naslova u Kupu te je za njih najbitnije da se nitko nije ozlijedio. Što se Omladinca tiče, oni su odigrali koliko su mogli, ali teško je bilo za očekivati bilo koji drugačiji rasplet.

Komentari

Povezano