Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Hajduk započeo pripreme za novu sezonu

Nogometaši Hajduka danas su službeno započeli pripreme za novu sezonu pod vodstvom trenera Gennara Gattusa i njegovog stručnog stožera. Hajdukovci su se okupili na Poljudu u osam sati, započevši dan standardnim liječničkim pregledima i upoznavanjem s novim stručnim stožerom.

Trener Gattuso je podijelio igrače u dvije grupe: dok je jedna grupa bila na liječničkim pregledima, druga je odrađivala uvodna testiranja na pomoćnom terenu Poljuda. Bazični dio priprema momčad će provesti na Poljudu do 1. srpnja, nakon čega slijedi središnji dio priprema koji će se odvijati u slovenskom Bledu do 10. srpnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvom okupljanju prisustvovalo je sljedećih 30 igrača: 

Ivan Lučić, Lovre Kalinić, Toni Silić, Borna Buljan, Filip Uremović, Zvonimir Šarlija, Josip ElezFerro, Dominik Prpić, Marino Skelin, Dario Melnjak, Ismael Diallo, Šimun Hrgović, Fahd Moufi, Luka Hodak, Mihael Žaper, Filip Krovinović, Anthony Kalik, Yassine Benrahou, Luka Jurak, Madžid Šošić, Ivan Ćubelić, Marko Capan, Noa Skoko, Emir Sahiti, Leon Dajaku, Roko Brajković, Bruno Durdov, Marko Livaja, Mate Antunović.

Rokas Pukštas, Niko Sigur i Aleksandar Trajkovski priključit će se pripremama 25. lipnja dok Josipu Brekalu i Laszlu Kleinheisleru ubrzo istječu posudbe te će se priključit svojim matičnim klubovima.

Prvu natjecateljsku utakmicu Hajduk će odigrati 25. srpnja, kada u sklopu drugog pretkola Konferencijske lige na Poljud dolazi Torshavn.

Komentari

Povezano