Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Hajduk: Znamo ime novog predsjednika, cilj je naslov prvaka sljedeće sezone

Danas je jako buran dan u redovima Hajduka. Nakon što je iz kluba otišao predsjednik Lukša Jakobušić, trener Mislav Karoglan je također sporazumno raskinuo ugovor. Upravo je završena konferencija za medije u kojima su članovi Nadzornog odbora odgovarali na pitanja novinara.

Nadzorni odbor je sinoć nakon utakmice u Rijeci održao izvanrednu sjednicu. Donijeli smo jednoglasnu odluku o opozivu Lukše Jakobušića s pozicije predsjednika Hajduka. Razlozi odluke nisu ni pritisak javnosti ni medija nego evolucijski korak naprijed temeljen na činjenicama. Procijenili smo da je porazom u Rijeci prvenstvo odlučeno. Nismo vidjeli više nikakvog smisla da se čeka kraj sezone i gubi vrijeme. Idemo u novi četverogodišnji ciklus“, rekao je Aljoša Pavelin, predsjednik Nadzornog odbora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Imate li ime novog predsjednika Hajduka?

Spremni smo u svakom trenutku reagirati. Da, imamo spremnog čovjeka već neko vrijeme. On bi trebao stupiti na dužnost za oko mjesec dana. Novi predsjednik ne dolazi iz hajdučke zajednice. Mandat predsjednika je četiri godine. Kad smo birali nove kandidate, a nije ih bilo puno, smatramo da smo izabrali kandidata koji po svojim karakternim i liderskim osobinama te po kulturi i općoj pojavi je vrlo jak kandidat.

Mišljenje o Jakobušićevoj Strategiji?

Strategija je zastarjela. Pet godina je predug period. Nakon godinu dana se Strategija mora pogledati i ažurirati. Mi smo pokrenuli da se Strategija pregleda, ažurira i krene dalje. Cilj je naslov prvaka sljedeće sezone. Samo moramo vidjeti način na koji ćemo se boriti za naslov. Ovaj način se nije pokazao uspješnim. Sport je nepredvidiv, to smo vidjeli ove godine.

Komentari

Povezano