Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Hajduk ide na dugi put dok Osijek čeka pobjednika dvoboja iz prvog pretkola

Nakon što je Rijeka saznala svog protivnika u drugom pretkolu Europa lige, svoje prve europske protivnike u Konferencijskoj ligi saznali su Hajduk i Osijek. Tako će Splićani igrati protiv HB Tórshavna , dok Osijek čeka pobjednika susreta između Šiauliaija i Levadije Tallinn.

Hajduk je uoči ždrijeba kao nositelj mogao igrati protiv Drite s Kosova, HB Tórshavna s Farskih Otoka, Ilves Tamperea iz Finske, Transinvesta iz Litve te pobjednika susreta između velškog Caernarfon Towna i Crusadersa iz Sjeverne Irske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S druge strane, Osijek, također nositelj u drugom pretkolu, je kao potencijalne protivnike imao Puskás Akadémiju (Mađarska), CSKA 1948 Sofia (Bugarska), Sliema Wanderers (Malta) te pobjednika susreta Šiauliai (Litva) – Levadia Tallinn (Estonija), odnosno Bravo (Slovenija) Connah‘s Quay Nomads (Wales).

Prve utakmice drugog pretkola Konferencijske lige na rasporedu su 25. srpnja dok će se uzvrati odigrati tjedan dana kasnije, odnosno prvog kolovoza. Obje hrvatske ekipe svoje prve utakmice će igrati na domaćem terenu.

Komentari

Povezano