Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Hajdukov predsjednik Bilić i trener Gattuso održali dugotrajni sastanak

Predsjednik Hajduka, Ivan Bilić, i trener Gennaro Gattuso jučer su održali sastanak koji je trajao dugih sat i pol. Razgovarali su o temama koje su nedavno bile u fokusu javnosti, a sastanak je protekao u pozitivnom ozračju. Dogovoreno je da zajedno nastave suradnju i suoče se s nadolazećim izazovima u tekućoj sezoni.

Podsjetimo, Gattuso je u petak, nakon pobjede 1:0 protiv Dinama u derbiju SuperSport HNL-a, javno izrazio podršku bivšem sportskom direktoru Nikoli Kaliniću. Uz to, posebno je nahvalio svoje igrače te rekao da je zbog njih ostao u Splitu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za Nikolu Kalinića se ne može reći da je lažljivac. On me nagovorio da dođem u Split. Hvala mu i posvećujem pobjedu njemu. Zbog ovih dečki sam jedino još tu. Vesele me. Odradio sam 400 utakmica kao trener i ovo što vidim u Splitu je posebno. Momčad me slijedi, sluša me i zato napreduje. Nemam vremena razmišljati o razočaranjima. Obećane su mi neke stvari, a nisu ispunjene. Predsjednik Hajduka i ja nismo razgovarali mjesec dana. Borit ću se dalje.

Gennaro Gattuso nakon pobjede u derbiju

Naime, Kalinić je prošlog utorka dobio otkaz, a dan kasnije na konferenciji za medije kritizirao je Upravu i predsjednika Bilića, koji je odgovorio nekoliko sati kasnije. Trener Gattuso je dobio podršku momčadi predvođene najboljim igračem Markom Livajom, koji je nakon derbija izjavio kako stoje uz svog trenera.

Nećemo ništa slaviti, prvenstvo je tek počelo, imamo Kup u utorak, idemo iz utakmice u utakmicu, nadam se da će nas ova utakmica dignuti i da ćemo igrati još bolji nogomet. Možda nismo toliko atraktivni, ali ima rezultata. Mislim da možemo biti još bolji, nadam se da će trener ostati s nama i da se možemo iz kola u kolo dizati.

Marko Livaja nakon pobjede u derbiju

Standings provided by Sofascore

Komentari

Povezano