Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Halilović pronašao novi klub u Španjolskoj

Kako javlja njemački Transfermarkt, Alen Halilović (27) trebao bi postati novi igrač španjolskog drugoligaša CD Eldense. Nekadašnji veliki talent Dinama i hrvatskog nogometa bez angažmana je od početka ove godine kada se razišao s Rijekom.

Spomenuti medij javlja kako ugovor još uvijek nije potpisan, no kako je sve dogovoreno te se očekuje da će njegov transfer uskoro biti službeno potvrđen. Halilović bi trebao potpisati jednogodišnji ugovor s opcijom produljenja na još jednu sezonu, a Transfermarkt njegovu vrijednost procjenjuje na 300 tisuća eura. Zanimljivo da je 2016. godine, kao član Barcelone, vrijedio čak 10 milijuna eura…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njegov novi klub Eldense prošle sezone je izborio drugi razred španjolskog nogometa, Halilović će biti jedini stranac u momčadi, naime svi igrači Eldensea dolaze iz Španjolske.

Haliloviću će ovo biti 12. klub u karijeri, a dosad je nastupao za Dinamo, Barcelonu, Sporting Gijón, Hamburger SV, Las Palmas, Milan, Standard Liege, Heerenveen, Birmingham, Reading i Rijeku.

Komentari

Povezano