Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Harden stigao do jubileja u slavlju nad Warriorsima

Los Angeles Clippersi u posljednje vrijeme igraju fantastično. Zaredali su šest pobjeda, a posljednja momčad koja im je zadala poraz bili su baš Golden State Warriorsi. Ovaj put je došlo vrijeme za osvetu u kojoj su Clippersi slavili 121:113.

Dok je domaćinima falio Paul George, gostima je falio Draymond Green, koji je privremeno odmaknut s parketa zbog neobjašnjivog nasrtaja na Jusufa Nurkića prošlu utakmicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Igrač susreta bio je James Harden. U sjajnoj all-around partiji upisao je 28 poena, sedam skokova, 14 asistencija i četiri blokade. Osim tog učinka, Harden je stigao do jubileja od 25 000 poena u NBA-ju. To je učinak s kojim se mogu pohvaliti samo dva aktivna igrača – LeBron James i Kevin Durant. U povijesti su bila samo još 23 takva igrača, s tim da bi ubrzo mogao doći još jedan član jer Russell Westbrook ima 24 728 poena.

Vrijedi istaknuti i dobru partiju Kawhija Leonarda s 27 poena. Kod Warriorsa najviše se pokazao Klay Thompson s 30 koševa, dok je naš Dario Šarić upisao njih pet i pridodao šest skokova.

Komentari

Povezano