Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Harry Kane doveo Bayern do šeste pobjede u nizu

Prvu utakmicu 12. kola Bundeslige odigrali su Köln i Bayern. Gosti iz Münchena ovu su utakmicu dočekali u nizu od pet pobjeda u prvenstvu. S druge strane Köln je dočekao prvaka Njemačke kao posljednja momčad lige. Večeras nije bilo iznenađenja te je Bayern došao do minimalne 1:0 pobjede.

Prvu veliku priliku Bayern je propustio u sedmoj minuti. Tada je Marvin Schwäbe sjajno obranio udarac Leroyja Sanéa iz dobre pozicije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bavarci su do vodstva došli u 20. minuti. Nakon brze kontre udarac Choupo-Motinga je blokiran. Na sreću za goste, lopta je pala točno na nogu Harryja Kanra koji nije imao težak posao poslati loptu u mrežu.

Mogli su gosti do poluvremena dobrano napuniti mrežu Kölna. Ipak, Choupo-Moting i Sané su promašivali nemoguće pa se na predah otišlo sa samo 1:0 za Bayern.

U drugom dijelu Bayern nije bio ni približno toliko goropadan. I dalje su imali uvjerljivu prednost u posjedu, ali nisu stvarali prilike kao u prvih 45 minuta.

Najveću priliku za udvostručenje vodstva propustio je Kingsley Coman. Francuz je u 78. minuti glavom iz velike blizine umjesto u gol, loptu poslao u prečku.

Nisu gosti kažnjeni za silne promašaje te su došli do važne pobjede. Zanimljivo, Thomas Tuchel u ovom susretu nije napravio niti jednu izmjenu!

Ovom pobjedom će, barem privremeno, preuzeti vrh tablice od Bayer Leverkusena. S druge strane, Köln će bodove vrijedne ostanka u ligi morati tražiti u drugim utakmicama.

Komentari

Povezano