Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Harry Kane i Bayern rutinski svladali Stuttgart

Nedjeljni bundesligaški program u sklopu kojeg je odigrano 15. kolo donio nam je dvoboj Freiburga i Kölna u kojem su Brazilci iz Breisgaua bez većih problema slavili 2:0, ali i dva zanimljivija dvoboja: Bayer LeverkusenEintracht Frankfurt te Bayern MünchenStuttgart.

Apotekari iz Leverkusena nastavili su svoj nepobjedivi pohod uvjerljivim slavljem nad Frankfurterima koji su prošlo kolo Bayernu zabili pet komada. Ovaj put njihovi strijelci nisu zabili nijedan, no Bayer je njima zato zabio tri! Nigerijska neman Victor Boniface načeo je mreže na utakmici pogotkom u 14. minuti, da bi početkom drugog poluvremena domaći riješili susret.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jeremie Frimpong zabio je u 51. za 2:0, a samo šest minuta kasnije i Florian Wirtz zabija za konačnih 3:0. Josip Stanišić s klupe je gledao slavlje vodeće momčadi Njemačke, Hrvoje Smolčić ušao je u igru za goste u 64. minuti, dok Kristijana Jakića nema već duže vrijeme zbog ozljede.

U drugoj utakmici Bayern je rutinski svladao Stuttgart s 3:0. Od prve minute su bili bolja momčad i na kraju zasluženo slavio.

Nije moglo bolje krenuti za Bayern koji je poveo u drugoj minuti. Harry Kane je dočekao asistenciju Leroya Sanéa i mirno poslao loptu u mrežu za vodstvo Bavaraca.

Drugi pogodak Engleza došao je u 55. minuti kada se najbolje snašao nakon gužve u kaznenom prostoru.
Kim Min-jae je potvrdio pobjedu osam minuta kasnije nakon kornera. Ovom pobjedom Bayern je ponovno došao na četiri boda od Bayer Leverkusena s utakmicom manje.

Tablice omogućuje Sofascore
Komentari

Povezano