Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Harry Kane novi je igrač Bayerna. Plaćen je rekordnih 100 miljuna eura

Još jedna ovoljetna transfer saga privedena je kraju, a Harry Kane potpisao je ugovor s minhenskim Bayernom.

Priča o tome hoće li Kane doći u Njemačku ili ostati u Tottenhamu provlačila se kroz medije nekoliko mjeseci, a u konačnici je dogovoren za odštetu nešto veću od 100 miljuna eura, najveću transfernu odštetu koju je platio neki bundesligaški klub godinu dana prije isteka Kaneovog ugovora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najbolji strijelac Tottenhama svih vremena s 280 pogodaka u 435 nastupa te engleske reprezentacije s 58 pogodaka u 83 nastupa tako u 30. godini života napušta Otok i počinje tražiti svoj prvi karijerni trofej.

Tokom jučerašnjeg dana su počele curiti informacije o Kaneovom odlasku privatnim mlažnjakom u München, a u jednom je trenutku više od 30.000 ljudi putem aplikacije Flightradar24 pratilo let njegove Cessne sa londonskog Stansted aerodroma do malenog aerodroma zapadno od Münchena, Oberpfaffenhofen.

Iako su Bayernovi čelnici priželjkivali Kanea registrirati jučer do 15h kako bi mogao zaigrati u večerašnjem Superkup dvoboju protiv RB Leipziga, to ipak nije bilo moguće, pa će engleski napadač svoj dugo iščekivani debi upisati idućeg petka na gostovanju kod Werder Bremena.

Komentari

Povezano