Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Hat-trick Harryja Kanea u ogromnoj pobjedi Bayerna

U subotnjem programu 25. kola Bundeslige od 15:30h na rasporedu su bila četiri susreta, a gledatelji u Njemačkoj mogli su vidjeti veliki broj zgoditaka, točnije, njih 18 što je u prosjeku 4,5 po susretu.

Bayern je nakon prolaska Lazija u osmini finala Lige prvaka tijekom tjedna, na svom terenu u goropadnom raspoloženju dočekao Mainz i poslao ga kući sa 7 pogodaka u mreži.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posebno se istaknuo Harry Kane koji je četvrtim ovosezonskim hat-trickom stigao do svojeg 30. ligaškog pogotka, što je do sada u povijesti Bundeslige u svojoj prvoj sezoni uspio samo legendarni Uwe Seeler.

Otvorio je Kane goste u 13. minuti, na 2:0 povisio Leon Goretzka u 19. minuti, a Nadiem Amiri gostima je golom za 2:1 pružio tek lažnu nadu jer do kraja susreta na terenu je postojala samo jedna ekipa. Kane je u 7. minuti nadoknade prvog poluvremena zabio za 3:1, a nakon njega zabijali su još i Muller, Musiala, Gnabry, još jednom Kane, a u sudačkoj nadoknadi za 8:1 svoj je drugi pogodak stigao zabiti i Goretzka.

Treći je to puta ove sezone da je Bayern bundesligaškog protivnika savladao sa 7 ili više golova razlike, nakon 8:0 protiv Darmstadta i 7:0 protiv Bochuma, što i dalje nije dovoljno za manje od 7 bodova zaostatka za prvoplasiranim Bayer Leverkusenom koji ima i utakmicu manje. S druge strane, Mainz ostaje na pretposljednjem mjestu sa 16 osvojenih bodova.

U ostalim susretima, Borussia Monchengladbach i Koln odigrali su 3:3 pri čemu su se s obje strane istaknuli dvostruki strijelci Hack i Alidou.

Augsburg s Kristijanom Jakićem koji je odigrao svih 90 minuta te Dionom Drenom Beljom koji je ušao u sudačkoj nadoknadi s minimalnih 1:0 bio je bolji od Heidenheima.

Konačno, RB Leipzig nakon dobre predstave u Madridu, ali i ispadanja iz Lige prvaka, s 2:0 bio je bolji od Darmstadta u čijim je redovima do 84. minute na travnjaku bio Bartol Franjić.

Standings provided by Sofascore
Komentari

Povezano