Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Hat-trick Joao Maria nedovoljan za pobjedu Benfice protiv Intera

U grupi D Lige prvaka večeras su odigrana dva susreta. Benfica je na Estadio da Luzu dočekala Inter u ludoj utakmici, koja je u konačnici završila 3:3. U drugom susretu također je rezultat bio neriješen, Real Sociedad i Salzburg odigrali su 0:0.

Nakon samo 34 minute igre, semafor u Portugalu prikazivao je 3:0. Portugalski veznjak Joao Mario bio je glavni protagonist susreta, s obzirom da je postigao sva tri pogotka protiv svog bivšeg kluba. U drugom poluvremenu sasvim druga priča. Inter je već u 58. minuti smanjio vodstvo Benfice na 3:2, pogocima Marka Arnautovića i Davida Frattesija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inter je utakmicu vratio u egal preko Alexisa Sancheza u 72. minuti, koji je bio siguran s bijele točke. Četiri minute prije isteka regularnog vremena, mladi branič Benfice Antonio Silva zaradio je svoj drugi ovosezonski izravni crveni karton. Do kraja susreta rezultat se nije mijenjao te je ostalo 3:3. Petar Musa ušao je u igru kod domaćina u 79. minuti.

U drugom susretu koji se igrao u španjolskom San Sebastianu, Real Sociedad i Salzburg odigrali su bez pogodaka, 0:0. Soceidad je bio osjetno bolja momčad, što pokazuje i konačna statistika udaraca prema golu. Salzburg je pucao četiri puta prema golu domaćina, dok je Sociedad uputio čak 20 udaraca prema vratima gostiju, ali bez uspjeha.

U zadnjem kolu sastaju se Inter i Real Sociedad, obje momačadi već su osigurale prolazak. Salzburg će dočekati Benficu te je u boljoj situaciji za nastavak europskog puta, s obzirom da imaju tri boda više i bolju gol-razliku od Portugalaca. Benfici treba visoka pobjeda da bi u veljači igrala playoff Europske lige.

Komentari

Povezano