Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Hat-trick Lookmana prekinuo Bayerov povijesni niz

Finanlni susret ovogodišnjeg izdanja Europske lige odigrao se između Atalante i Bayer Leverkusena na Aviva Stadionu. Talijani su slavili rezultatom 3:0 i tako prekinuli neporaženi niz Bayera te podigli svoj drugi trofej u povijesti kluba.

Prvi pogodak je postignut već u 12. minuti. Davide Zappacosta je poslao povratnu loptu na Ademolu Lookmana, koji je zabio u lijevu stranu gola unutar kaznenog prostora. U 26. minuti opet je Lookman zabio. Poveo je loptu na rubu šesnaesterca i pogodio u donji desni kut.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugom dijelu Bayer je imao posjed, no bez ideje. Monotoniju utakmice prekinuo još jednom Lookman u 75. minuti. Lijepu solo akciju je završio pogotkom pod prečku. Za kraj, točnije u 92. minuti, pokušao je Adam Hložek udarcem van šesnaesterca, ali je lopta prošla pored desne stative.

Gorak okus u ustima je zasigurno ostao kod navijača Bayera, ali je Atalanta pokazala da nije bez razloga došla do finala. Hrvatski reprezentativci nisu imali veći utjecaj na igru, Josip Stanišić je odigrao cijelo prvo poluvrijeme, a Mario Pašalić je dočekao proslavu na terenu ulaskom u 57. minuti.

Komentari

Povezano