Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Henderson na pragu Ajaxa nakon raskida ugovora s Al-Ettifaqom

Kako prenosi pouzdani engleski novinar David Ornstein, Jordan Henderson je došao do sporazumnog raskida ugovora s Al-Ettifaqom nakon svega šest mjesec, a verbalni dogovor je postigao s Ajaxom.

Iako je ugovor sa saudijskim klubom potpisan na tri godine, Henderson je nakon jedne polusezone zatražio odlazak. Nije se mogao priviknuti na život u Saudijskoj Arabiji, a podsjećamo na to da je dobio brojne kritike kada se prvotno odlučio na taj potez.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, bivši je kapetan Liverpoola bio snažan borac za prava LGBT zajednice i njegov je odlazak u zemlju gdje su takve seksualne orijentacije ilegalne izazvao veliku prašinu. Tada je tvrdio da je riječ o novim izazovima, sportskom projektu, novoj kulturi, no izgleda da je entuzijazmu brzo došao kraj.

Henderson bi se trebao pridružiti trojici hrvatskih igrača u Amsterdamu – Borni Sosi, Josipu Šutalu i Jakovu Mediću. S obzirom na poteškoće u aktualnoj sezoni, koje uključuju ispadanje iz Kupa, peto mjesto u ligi i ispadanje iz Europske lige, dolazak Engleza mogao bi biti bonus.

Komentari

Povezano