Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Hezonja ponovno najbolji strijelac u pobjedi Reala

Nakon što su u prošlom kolu ACB lige košarkaši Real Madrida po prvi put ove sezone izgubili natjecateljsku utakmicu izgubivši od Unicaje, danas su sa 85:76 svladali Morabanc Andorru. Prvo ime susreta je, kao i u ovotjednom susretu Eurolige, bio hrvatski reprezentativac Mario Hezonja.

Dubrovčanin je u Euroligi za 23 minute na parketu ubacio 26 poena protiv Albe Berlin, dok je danas za jednak broj minuta postigao 21 poen. “Super Mario” je kroz obruč ubacio 8 od 14 šuteva iz igre (5/7 za dva poena i 3/7 za tri), dok je tom učinku dodao i šest skokova te po jednu asistenciju i blokadu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz njega su dvoznamenkasti bili i Walter Tavares sa 16 poena, Džanan Musa s 14 te Fabian Causeur s 11. U redovima poraženih je Marin Marić ubacio šest poena uz osam uhvaćenih skokova.

Hezonja je tako nastavio odličnu formu od početka sezone te je trenutno treći najbolji klupski strijelac u prvenstvu Španjolske. Nakon 10 odigranih utakmica ima prosjek od 11.9 poena po susretu i 4.0 skoka za 22 minute provedene na parketu.

Komentari

Povezano