Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Hit klub Premier lige na pragu potpisivanja brata Judea Bellinghama

Pred nama je ljetni mercato u kojem ćemo po svemu sudeći vidjeti brojne zanimljive transfere, kako na igračkoj, tako i na trenerskoj razini. Glede toga, vruća roba na tržištu mogao bi biti Jobe Bellingham, brat zvijezde Real Madrida Judea Bellinghama.

Prema pisanju Fabrizia Romana, za 18-godišnjim veznjakom već se vodi otvorena bitka, a u glavnog favorita za njegovo dovođenje prometnuo se Crystal Palace. Jobe je u oko upao Oliveru Glasneru, čovjeku koji je svojim dolaskom na klupu Palacea klub učinio hit momčadi prvenstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon sjajno završene sezone sa šest pobjeda u posljednjih sedam kola, aspiracije za nastavkom razvoja i još većim napretkom u idućoj sezoni zasigurno su velike, a u sklapanju kadrovske križaljke Jobe bi se mogao pokazati kao jedna od ključnih figura. Osim Palacea, za mladog Engleza zagrizao je i Brentford te će se do kraja prijelaznog roka voditi velika bitka za uslugama nove nade engleskog nogometa.

Jobe je prošlog ljeta iz Birminghama stigao u Sunderland, s kojim je ove sezone završio na 16. mjestu Championshipa. Bio je standardan član prve postave, u svim natjecanjima skupio je 46 nastupa i pritom zabilježio sedam golova i jednu asistenciju. Sada mu se smiješi novi transfer, a sve je izglednije da će ići koracima starijeg brata koji se sjajnim predstavama u dresu Kraljevskog kluba ove sezone prometno u jednog od favorita za osvajanje Zlatne lopte.

Komentari

Povezano