Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Hit napadač Bundeslige stiže u Dortmund

Jedan od ponajboljih napadača njemačke Bundeslige iz protekle sezone trebao bi zamijeniti svoju njemačku adresu ovog ljeta. Radi se o gvinejskom napadaču Stuttgarta Serhouu Guirassyju koji je ove sezone zabio sjajnih 30 golova u isto toliko utakmica u posljednjih godinu dana.

Pogonjen Guirassyjem, Stuttgart je stigao do drugog mjesta ljestvice iza ove godine nepobjedivog Bayer Leverkusena, ali ispred vječno dominantnog Bayern Münchena. Vrijedi reći i kako 28-godišnji napadač u svome ugovoru ima klauzulu po kojoj može otići za “samo” 17,5 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dortmundska Borussija u potrazi je za pojačanjima, a fokus im je pao na Guirassyja koji će tako pojačati već sada impresivni napadački arsenal u žuto-crnoj svlačionici. S obzirom na navedenu klauzulu, a da prema Transfermarktu vrijedi gotovo dvostruko više, Dortmund bi za “bagatelu” trebao dobiti pojačanje. Vijest je potvrdio i renomirani transfer-stručnjak Fabrizio Romano.

Trebao bi to biti i drugi igrač koji će ovog ljeta Stuttgart zamijeniti Dortmundom, jer BVB je po istom principu (plaćanje odštetne klauzel) navodno već dogovorio dolazak Waldemara Antona. Stoperova je cijena navodno 22,5 milijuna eura. Novi trener Nuri Şahin brzo je započeo slaganje kadra za svoju novu momčad.

Komentari

Povezano