Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

HKS izdao službeno priopćenje povodom incidenta iz Grčke

Nakon sinoćnjeg poraza hrvatske košarkaške reprezentacije od Grčke u finalu olimpijskih kvalifikacija u Pireju, danas je u javnost izašla snimka ranojutarnjeg incidenta iz noćnog kluba u Grčkoj u kojem su sudjelovali Dario Šarić i Ivica Zubac. Snimku možete pogledati OVDJE, a Hrvatski košarkaški savez je prije nekoliko minuta izdao službeno priopćenje koje prenosimo u potpunosti:

Nastavno na brojne upite medija vezane uz fotografije koje kruže društvenim mrežama i portalima, Hrvatski košarkaški savez se očituje na sljedeći način:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon finalne utakmice Olimpijskog kvalifikacijskog turnira u Grčkoj i zajedničke večere izbornik se zahvalio igračima na još jednoj kvalitetno odrađenoj akciji i raspustio reprezentaciju, s obzirom da nije bilo zajedničkog povratka u Zagreb, nego na nekoliko odredišta sukladno potrebama igrača.

Nakon teških višetjednih priprema i utakmica igrači su se odlučili na zajedničko druženje za oproštaj prije povratka svojim kućama ili klubovima. Tijekom druženja u jednom od klubova u Ateni neki od naših igrača napadnuti su najprije verbalno, a zatim i fizički što je dakako uzrokovalo njihovu samoobranu. Bio je to kratkotrajan incident prekinut intervencijom klupskih redara.

hks-cbf.hr
Komentari

Povezano